Preloader image

Coaching

Voor ons is ieder kind een individu, een uniek mens die bij ons alle persoonlijke aandacht krijgt die nodig is. Nadat de ouders de hulpvraag bij ons hebben aangegeven, start de coaching met een intakegesprek met zowel kind als ouder(s). N.a.v. dit gesprek wordt met elkaar het begeleidings-plan vastgesteld. Wij vinden de inbreng en de motivatie van het kind van groot belang: het gaat tenslotte om zijn/haar ontwikkeling ! Elk begeleidingsplan wordt ‘op maat’ gemaakt en zonodig tussentijds bijgesteld.
Coaching aanmeldformulier
coaching voorwaarden

Hoogsensitiviteit

We merken regelmatig dat hoogsensitieve kinderen het prettig vinden om hun ervaringen te delen met een begripvolle coach. Zij beleven de wereld intens door alle signalen die zij via hun zintuigen krijgen en vinden het soms lastig om hier met leeftijdsgenootjes of anderen in hun omgeving over te praten. Wij vinden het vooral belangrijk dat zij de kwaliteiten leren zien van hun hoogsensitiviteit. En samen komen we natuurlijk ook op oplossingen voor als ze zich soms overprikkeld voelen.
Aanmeldformulier
Folder HSP
sensitherapie
Snapje, steengoed

Snap je, net als jij: steengoed! 

Kies: Kinderen in Echtscheidings Situatie

Vanaf september 2011 is Snap je coaching en training
ook gecertificeerd KIES-coach. Deze specifieke coaching richt zich op de effecten die de scheiding tot gevolg heeft (gehad) voor het kind. Kinderen zijn meestal loyaal naar beide ouders en uiten daardoor vaak onvoldoende wat hen werkelijk bezig houdt,
soms ook om niet nog meer verdriet of boosheid te veroorzaken. Het is dan prettig om bij een objectieve coach hun zorgen en gedachten toch kwijt te kunnen. (meer info via www.kiesvoorhetkind.nl).
Folder voor Kies mij

Sensi Therapie

Margriet is naast coach ook Sensitherapeut. Zij kan naar behoefte een coachingstraject aanvullen met een Sensitherapeutische behandeling.
Sensitherapie kan ook als losstaande behandeling worden uitgevoerd en is voor zowel kinderen, als volwassenen heel doeltreffend om emotionele blokkades en spanningen in het lichaam op te heffen.
Ook slaapproblemen (nachtmerries) en angsten kunnen afnemen.
Sensitherapie folder
Onderwijsondersteuningsarrangementen

Zoekt u training of coaching voor uw kind, neem dan contact op.