Preloader image

Over ons

Snap je coaching en training is in 2001 opgericht door Margriet de Jong en Astrid Tol-Nootenboom.

Beiden deden na hun opleiding aan de pedagogische academie en diverse andere opleidingen ruime ervaring op in het regulier en speciaal basisonderwijs, onder meer als groepsleerkracht, remedial teacher, directielid, intern en ambulant begeleider en trainer sociale vaardigheden, faalangstreductie, impulscontrole bij kinderen met ADHD en het leren herkennen en uiten van gevoelens.

Binnen Snap je zijn de ervaringen aangevuld en uitgebouwd met opleidingen op het gebied van coaching, o.a. KIES (Kinderen in Echtscheidings Situaties).
Snap je coaching en training werkt zowel voor particuliere cliënten,
als op scholen voor basis- en voortgezet onderwijs.

Lees de ervaringen
snapjedoelgericht-de-juiste-handvatten

“Doelgericht de juiste handvatten vinden bij elke hulpvraag. Al onze trajecten zijn maatwerk.”

Ervaringen

Lees hier enkele ervaringen met de training en coaching die wij hebben gegeven.

“Onze dochter geeft haar vertrouwen niet zo snel aan anderen, maar we merkten al vrij snel dat ze graag naar de SoVa-training gaat en er een goede band is ontstaan met de trainers. We zijn heel blij dat Snap je een stukje in ons leven meeloopt en op een deskundige, integere en positieve manier invloed heeft op ons kind.”

 

Ouders van een dochter met PDD-nos

Snap Je Coaching en Training

“Onze zoon komt sinds de SoVa-cursus veel meer voor zichzelf op. Bij de schoolkeuze gaat hij veel meer zijn eigen weg dan ik verwacht had. Hij klampte zich eerst best een beetje aan andere kinderen vast, maar is nu toch echt op zoek naar een school die hij zelf leuk vindt. Allemaal heel positief dus.”

 

Moeder van een 12-jarige zoon

“Begripvol, nét dat steuntje zijn.”

“Snap je is voor verschillende leerlingen bij ons op school geweest om ze d.m.v. individuele gesprekken te coachen. Deze kinderen hadden uiteenlopende hulpvragen. De kinderen vonden deze gesprekken met bijbehorende spelvormen erg fijn (en gezellig). Wij zagen de leerlingen door de gesprekken sociaal-emotioneel groeien.”

 

Intern begeleider basisschool

ervaring-intern-begeleider-basisschool

“Tussen onze zoon en Astrid en Margriet klikte het goed bij de SoVa-training en wij, zijn ouders, waren daar heel blij mee en hadden ook veel vertrouwen in hun deskundigheid. Toen er een rugzakje kwam hebben we de school gevraagd om begeleiding van Snap je in te kopen. Astrid kwam naar school en gaf individuele begeleiding gericht op sociaal-emotionele coaching. Onze zoon had het in die tijd vaak moeilijk en voelde zich niet begrepen. Maar… één keer per week kwam Astrid, iemand die hem snapte! Zij was de constante factor toen hij naar het voortgezet onderwijs ging: ze was aanwezig bij het gesprek dat we hadden met de zorgcoördinator en de nieuwe AB-er. De hoofdpersoon in dit verhaal was onze zoon, maar ook wij werden door Astrid gezien, gehoord en gesnapt… en gesteund als het nodig was.”

 

Ouders van een jongen met ADHD en PDD-nos

Zoekt u training of coaching voor uw kind, neem dan contact op.